Welcome to Blackdoraemon360 Sites, You are now tuning to BLACKDORAEMON360 ON THE BLOG!

Wednesday, January 9, 2013

Tengah malam...

Hello semua, this post dah buat mase tengah malam tadi. Bosanlah, asyik menghadap kat laptop je, entah ape nak buat, ni lah die...


Dan inilah desktop aku...


Terkejut, pro tak aq punye laptop, cume letak rainmeter aje, ia lebih ringan daripada Windows Sidebar (Gadgets).

And that's all, sometime saya tak sleeep sehingga pukul 2 malam semata-mata nak buat kerja kursus untuk dihantar pertengahan tahun STPM nie, aq dah masuk penggal 2, banyak sangat kerja aarrrrgggghhhhh!!!!

Apa2 pun, I'm fine, harap korang semua tidur dengan aman, I tak maksudkan "RIP" okey!.

Well, Good Night!. :D

No comments:

Post a Comment